qr

Altes Rathaus

RestaurantRestaurant

Aloeus hartă


Adresa

Markt 8 65375 Oestrich-Winkel Hessa Germania Altitudine 88.30m

Detalii Contact

Email

Telefon
  • +49 6723) 99 86 990

conținut

  • Locație de mâncare băutură
  • Restaurant

raport

Propune modificări ... Sunteti proprietarul afacerii?

Vă rugăm să selectați preocuparea. Vă rugăm să completați preocuparea cu o scurtă descriere. Vă putem contacta dacă trimiteți un e-mail. Multumesc!


Evaluarea pe loc

În prezent, nu există comentarii disponibile pentru această locație. Fii primul care scrie un comentariu care această locație.

Descriere

Restaurantul, Altes Rathaus este un loc minunat pentru a lua o pauză de la rutina zilnică, situată în Oestrich-Winkel în statul Hessa si în țară Germania. Vă veți bucura de mâncare și atmosferă aici cu siguranță! Acest restaurant face parte din selecția noastră curate a celei mai elite, oferind cele mai bune experiențe culinare. Aici veți găsi un meniu plin de mâncăruri delicioase, toate pregătite de un bucătar profesionist și talentat. În acest restaurant, puteți alege de la multe Tendințe Nemțești, Mediteraneană Nemțească, Nemțească Franceză și Germană locală alimente.

Restaurant

Bucătărie

  • Germană locală
  • Mediteraneană Nemțească
  • Nemțească Franceză
  • Tendințe Nemțești

Tipul Restaurantului

  • Restaurant Gourmet

Informații Generale

Eva Schuller

Premii

2141
146
6710
tip k
*****
* * * *
ooooEvaluează acest loc

Vă rugăm să mutați cursorul la scor dorită între 1-100. Un comentariu scurt este necesar pentru a finaliza comentariul tau.

 Va rugam sa va logati pentru a utiliza această caracteristică. 

Caractere disponibile: 256

Mai multe caractere Necesar: 40

În prezent, nu există comentarii disponibile pentru această locație. Fii primul care scrie un comentariu care această locație.+ dosar nou sau din meniul contextual copac pentru a adăuga, edita, șterge și redenumi.
Dosar părinte Bookmark:crearea de noi directoare de stocare sau selectați existente. existente edita memorie, redenumi sau șterge dosare.
conținând dosar:
Înregistrare

Încă nu ai cont? Încearca Aloeus® azi!


Prin alăturarea la Aloeus® sunteți de acord cu contractul , politica de confidențialitate și politica cookie-urilor.

Vă rugăm să introduceți mai jos adresa de email cu care v-ați înregistrat pe Aloeus pentru a primi un e-mail cu instrucțiuni privind modul de a recuperare a parolei: