qr

Alp Hasenplatten

Restaurant Refugiul, Restaurant Mountain, colibăRestaurant Refugiul, Restaurant Mountain, colibă

Aloeus hartă


Adresa

Hasenplatten 1 Schwende, Appenzell Innerrhoden 9058 Brülisau Appenzell Innerrhoden Elveţia Altitudine 1589.85m

Detalii Contact

Email

Telefon
  • +41 71-7875682

conținut

  • Atracții & Tururi
  • Colibă, cabană de munte
  • Construcție
  • De văzut și de făcut
  • Locație de mâncare băutură
  • Restaurant Refugiul, Restaurant Mountain, colibă
  • Seasons Locuri
  • Vara Locație

raport

Propune modificări ... Sunteti proprietarul afacerii?

Vă rugăm să selectați preocuparea. Vă rugăm să completați preocuparea cu o scurtă descriere. Vă putem contacta dacă trimiteți un e-mail. Multumesc!


Evaluarea pe loc

În prezent, nu există comentarii disponibile pentru această locație. Fii primul care scrie un comentariu care această locație.

Descriere

Cabana alpină, Alp Hasenplatten este un loc minunat pentru a lua o pauză de la activitățile montane obositoare, situat în Brülisau în statul Appenzell Innerrhoden si în țară Elveţia. Aici vă puteți răsfăța cu niște mâncăruri grozave, pline de inimă și cu o vedere incredibilă! Restaurantele de munte, restaurantele alpine și cabanele alpine sunt tipuri de restaurante care nu sunt aproape niciodată accesibile cu mașina. În schimb, ele pot fi atinse numai pe jos sau sunt situate într-o zonă de schi. Această cabană alpină este situată la o altitudine de aproximativ 1590 metri. Puteți vizita acest restaurant la coordonatele geografice 47.2765,9.4492.

Evaluează acest loc

Vă rugăm să mutați cursorul la scor dorită între 1-100. Un comentariu scurt este necesar pentru a finaliza comentariul tau.

 Va rugam sa va logati pentru a utiliza această caracteristică. 

Caractere disponibile: 256

Mai multe caractere Necesar: 40

În prezent, nu există comentarii disponibile pentru această locație. Fii primul care scrie un comentariu care această locație.+ dosar nou sau din meniul contextual copac pentru a adăuga, edita, șterge și redenumi.
Dosar părinte Bookmark:crearea de noi directoare de stocare sau selectați existente. existente edita memorie, redenumi sau șterge dosare.
conținând dosar:
Înregistrare

Încă nu ai cont? Încearca Aloeus® azi!


Prin alăturarea la Aloeus® sunteți de acord cu contractul , politica de confidențialitate și politica cookie-urilor.

Vă rugăm să introduceți mai jos adresa de email cu care v-ați înregistrat pe Aloeus pentru a primi un e-mail cu instrucțiuni privind modul de a recuperare a parolei: